Historie

Sinds 2010 is Go Asian catering & organisatie actief. De organisatie vloeit voort uit het al aanwezige Go Asian-concept. De oorsprong van Go Asian stamt uit 1980 toen So en Thu Lieu als politieke (boot)vluchtelingen in Nederland arriveerden. Even later serveerden zij als één van de eersten Vietnamese loempia’s in Nederland. Tot die tijd smulden de Nederlanders nog vooral van de kroketten en frikadellen. Maar de loempia viel ook in de smaak in Ede! Onbekend maakte bemind.


Van Loempiakraam naar Go Asian take away

In 2005 smeedde zoon Thanh tijdens zijn studie nieuwe plannen voor de onderneming van zijn ouders. Hij schreef een nieuw businessplan voor de onderneming. De onderneming kreeg toen ook voor het eerst de officiële naam: Go Asian |fresh asian food|. De verrukkelijke loempia’s bleven uiteraard, maar de loempiakraam werd omgetoverd tot een moderne take away. Hét adres voor de lekkere en gezonde noodle- en rijstgerechten uit de verschillende Oosterse keukens.
Go Asian catering & organisatie is weer een nieuw hoofdstuk in het Go Asian-concept.


'2e plaats verkiezing Beste Ondernemer Ede-Centrum 2010'

(OVEC)