Historie

So en Thu Lieu kwamen in 1980 als politieke (boot)vluchtelingen in Nederland. Even later serveerden zij als één van de eersten Vietnamese loempia’s in Nederland. Tot die tijd smulden de Nederlanders vooral van de kroketten en frikadellen. Maar de loempia viel ook in de smaak in Ede! Onbekend maakte bemind.


Van Loempiakraam naar Go Asian take away

Anno 2005 smeedde zoon Thanh tijdens zijn studie nieuwe plannen voor de onderneming van zijn ouders. Hij veranderde het concept en de naam van de onderneming van zijn ouders naar Go Asian |fresh asian food|. De verrukkelijke loempia’s bleven uiteraard, maar de loempiakraam werd omgetoverd tot een moderne kiosk met de naam: Go Asian. Hét adres voor de lekkere en gezonde noodle- en rijstgerechten uit de verschillende Oosterse keukens. Ook besloten Thu, Thanh en So Lieu eind 2010 om Japanse sushi aan het concept toe te voegen: elke vrijdag en zaterdag is het SUSHI DAY bij Go Asian!Go Asian catering & organisatie

Intussen werkt Thanh rustig verder aan zijn Go Asian-concept. Naast de take away-formule is in de zomer van 2010 ook het bedrijf Go Asian catering & organisatie opgericht.


‘Het is een stukje rijden, maar dan heb je ook wat ! Thuis is het nog écht warm!’

(Fred en Carolien, Wijchen)